Societat 20/02/2012

5 morts i 4 ferits en un xoc frontal entre una furgoneta i un camió a la N-II, a Figueres

Tot apunta que la furgoneta va envair el carril contrari en un avançament. El conductor del camió ja ha rebut l'alta

Acn
1 min
La furgoneta en què anaven els cinc ocupants a Figueres ha envaït el carril contrari per causes que es desconeixen i ha xocat de cara contra un camió

FigueresEls Mossos investiguen les causes de l'accident de trànsit que hi va haver aquest diumenge a la nit a la N-II, a Figueres, a l'encreuament amb la carretera de Roses. Cinc persones van morir i quatre més van resultar ferides.

Tot apunta que la furgoneta estava fent un avançament en el moment de la col·lisió. Tot i que encara no es poden determinar amb exactitud les causes del sinistre, els Mossos treballen amb aquesta hipòtesi, ja que la furgoneta es trobava en el carril contrari, malgrat que tampoc se'n descarten d'altres, com que el conductor s'hagués adormit. Segons el sotscap de l'Àrea Regional de Trànsit dels Mossos d'Esquadra, Joan Costa, les víctimes són tres homes i dues dones de nacionalitat romanesa que viatjaven a la furgoneta. Encara no s'ha pogut saber si les víctimes són de la mateixa família.

Pel que fa el camioner, es tracta d'un home de nacionalitat espanyola. L'Hospital de Figueres li ha donat d'alta cap a les set del matí d'aquest dilluns.

Els ferits menys greus tenen 38, 48 i 51 anys, mentre que el que es troba amb pronòstic més greu té 64 anys i també és d'origen romanès. Aquest últim ha estat evacuat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, mentre que els altres tres han estat traslladats a l'Hospital de Figueres.

stats