SOCIETAT
Societat 20/02/2012

Sis persones resulten ferides lleus pel vessament d'un producte químic a Terrassa

Els ferits no han requerit hospitalització. L'incident s'ha produït en una nau del polígon industrial Can Parellada de la ciutat vallesana

Acn
1 min

TerrassaSis persones han resultat ferides lleus pel vessament d'un producte químic a Terrassa (Vallès Occidental), segons informen els Bombers de la Generalitat. Han estat ateses per efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per irritació ocular i problemes respiratoris al polígon industrial Can Parellada de Terrassa. Els Bombers, a través del 112, han estat alertats a les 12.10 hores d'una olor molt intensa, de producte químic, a l'interior d'una empresa del polígon industrial. Per causes que es desconeixen, han vessat uns 40 litres de metacrilat de metil en una empresa del carrer Libra i els ferits treballen a l'empresa del costat. Quatre ambulàncies del SEM s'han desplaçat al lloc dels fets i han atès els ferits al lloc, sense que fos necessari el seu trasllat a cap centre hospitalari. També han participat en el dispositiu dues patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra.

La Direcció General de Protecció Civil de Catalunya ho ha considerat un accident de categoria 1 del Pla d'Emergència Exterior del Sector Químic de Catalunya (Plaseqcat), que no implica l'activació del pla.

stats