Societat 30/06/2012

Una fotogaleria recull la mirada d'11 instagramers a Catalunya

Aquests fotògrafs utilitzen una aplicació gratuïta per a mòbils que permet fer fotografies i editar-les. Entre tots sumens més de 500.000 seguidors arreu del món

Ara
1 min
Foto d'instagram d'un dels participants al concurs de Turisme de la Generalitat

BarcelonaUna fotogaleria de 33 imatges recull la visió que 11 dels instagramers més populars del món tenen de Catalunya.

Aquest grup d'11 fotògrafs, procedents d'Itàlia, França, Alemanya, Noruega, els Països Baixos, els Estats Units i l'estat espanyol, van visitar Catalunya del 14 al 19 de juny convidats per l'Agència Catalana de Turisme i van plasmar amb aquesta aplicació per a mòbils la seva visió del nostre país. Entre tots aquests 'instagramers' sumen més de 500.000 seguidors que han anat veient les imatges dels racons més bells del país i de les quals avui n'hem fet una selecció. Des de Barcelona fins als Pirineus passant per la Costa Brava, la Costa Daurada, les Terres de l'Ebre o la Catalunya Central, aquests fotògrafs han recollit el millor dels paisatges catalans.

Instagram és una de les aplicacions de mòbil gratuïtes més populars del moment i permet fer fotografies amb la càmera del telèfon i aplicar-los tot tipus de filtres de llum, contrast i color per tal de donar-los efectes més impactants i compartir-les a l'instant en totes les xarxes socials. Actualment, Instagram compta amb més de 50 milions d'usuaris, més de 1.000 milions de fotografies publicades i més de 260 comunitats oficials repartides per tot el món.

stats