Societat 03/04/2011

Un xoc frontal al Poblenou fa saltar pels aires un tot terreny

No hi ha hagut ferits però el carrer Pere IV s'ha hagut de tallar mentre es retiraven els cotxes

1 min
L'accident ha tallat durant una estona el carrer Pere IV / ACN

Un turisme i un tot terreny han protagonitzat aquest migdia un xoc a la cruïlla dels carrers Pere IV i Ciutat de Granada, al barri barceloní del Poblenou. El cop ha fet saltar pels aires el tot terreny que ha acabat de cap per avall després de fer una volta de campana. Segons els testimonis, "una nena ha sortit disparada per la porta del darrere" del tot terreny, però no hi ha hagut ferits greus.

Els serveis d'emergència només han hagut d'atendre tres ferits lleus, el conductor del tot terreny i dos menors que hi viatjaven. El conductor de l'altre turisme ha resultat il·lès. L'aparatós accident ha obligat a tallar durant una estona el trànsit al carrer Pere IV fins que s'ha aconseguit enretirar els cotxes.

Es dóna el cas que minuts abans i a escassos 300 metres del lloc de l'accident finalitzava l'acte de presentació de la candidatura del PSC a les eleccions municipals, celebrat a l'edifici Media-TIC. Una de les persones que s'han acostat per interessar-se per l'estat dels ferits ha estat la regidora de Seguretat i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Assumpta Escarp.

stats