Societat 13/05/2012

Un funeral a Egipte acaba en celebració en despertar el mort

La revista 'Time' explica que el jove encara era calent quan el va inspeccionar el metge que li havia de fer el certificat de defunció. Això va sorprendre el facultatiu, que el va aconseguir reanimar

Ara
1 min

BarcelonaEl funeral d'un cambrer de 28 anys, del sud d'Egipte, es va convertir en una celebració quan el jove es va despertar després d'haver sigut declarat mort, segons explica l'edició digital de 'Time'.

Els funcionaris de l'hospital havien declarat mort Hafez al-Hamdi Nubi, provinent d'al-Naga Simman, a la província meridional de Luxor, després d'haver patit un atac de cor mentre treballava.

La seva família explica que se'l van emportar a casa i, segons la tradició islàmica, el va rentar per preparar-lo per a l'enterrament, la nit de divendres.

Un metge que havia d'enviar a signar el certificat de defunció va considerar estrany que el seu cos fos encara calent. En una observació més detinguda, va descobrir que encara era viu.

La seva mare es va desmaiar en assabentar-se de la bona notícia.

Amb l'ajuda del metge, tant al-Nubi com la seva mare es van despertar i van acabar celebrant-ho amb els convidats, explica la publicació.

stats