VAGA EDUCACIÓ
Societat 22/05/2012

Un grup d'estudiants empeny la cap de gabinet del conseller d'Educació balear

Durant la jornada de vaga, un grup d'estudiants ha entrat aquest matí a la seu de la conselleria d'Educació del Govern Balear i ha agredit la cap de gabinet. Els estudiants asseguren que els agredits han sigut ells

Ara
1 min

Aquest matí s'han viscut moments de tensió a la conselleria d'Educació del Govern Balear quan un grup d'estudiants ha agredit la cap de gabinet del conseller, Ana Rodríguez (al vídeo, de blanc), i han entrat al despatx del conseller d'Educació, Cultura i Universitats, Rafael Bosch, segons ha denunciat ell mateix.

La policia ha desallotjat uns 60 estudiants i n'ha identificat 30 més. Els estudiants han acabat la protesta asseguts davant la seu de la conselleria.

Els estudiants han fet un comunicat en el qual expliquen la seva versió. Asseguren que "tot ha esdevingut d’una manera pacífica" fins que han arribat al despatx del conseller. "Allà tres membres del gabinet de Rafael Bosch han intentat evitar la nostra entrada i finalment han agredit una de les nostres companyes", asseguren. "Paradoxalment, Rafael Bosch ha utilitzat aquesta circumstància per mentir el poble, i ha dit que nosaltres hem sigut les agressores, la qual cosa ha generat una falsa polèmica per desviar el focus del vertader problema: els atacs a l’educació pública", diuen en el comunicat.

stats