Societat 17/04/2012

Una dona mata a ganivetades a un home a Eivissa i després es lliura a la policia

Tant la víctima com l'agressora són de nacionalitat colombiana. Els fets han passat al voltant de la una de la matinada d'aquest dimarts

Efe
1 min

PalmaUna dona colombiana de 36 anys ha matat aquesta matinada a ganivetades a un home de la seva mateixa nacionalitat a Sant Antoni de Portmany, a Eivissa, i després s'ha lliurat a la caserna de la guàrdia civil, segons han informat fonts de l'institut armat.

La víctima és César Augusto RG, de 32 anys, i l'agressora es diu Alba Mary MR, de 36 anys.

Els fets s'han produït entre les dotze i la una d'aquesta matinada, quan l'agressora i la víctima es trobaven, segons sembla, a l'interior d'un vehicle aparcat en un paratge de la localitat eivissenca.

L'homicidi es va produir enmig d'una discussió entre l'home i la dona, el motiu de la qual es desconeix. La dona hauria clavat diverses ganivetades al coll de l'home i hauria sortit del vehicle.

L'home, ferit de gravetat, hauria posat en marxa el cotxe per dirigir-se a un centre hospitalari, però pel camí s'hauria estavellat en una rotonda. No obstant, l'home hauria mort a causa de les ferides de l'agressió.

Poc després que s'iniciés la investigació pel crim, la dona es va presentar a la caserna de la guàrdia civil i es va lliurar.

stats