SOCIETAT
Societat 22/12/2010

La grossa permet que els pares d'una nena de 8 mesos li puguin comprar un caminador

Una família a l'atur amb quatre fills ha aconseguit un pessic de la grossa, uns 12 milions de les antigues pessetes. Són pares de quatre fills i el primer que faran és comprar un caminador per a la seva filla petita, de 8 mesos

Marta Català
2 min
La mare de la Lucia i el seu marit fan un petó a la seva filla després de ser guardonats amb la grossa

PALLEJÀ p { margin-bottom: 0.21cm; } El carrer Nostra Senyora de Loreto de Pallejà està a arrebossar. Allà es troba el bar Maldonado que ha repartit 180 milions d'euros del primer premi: 79.250. Cerveses, cava i molts guardonats que criden: "Ens ha tocat la grossa". La majoria són famílies que ho necessiten. Com la família de la Lucia que té 8 mesos i que no s'entera de res. Els seus pares la petonegen. Ella riu mentre la seva mare no deixa de plorar. Ha aconseguit un pessic de la grossa de Nadal, uns 12 milions de les antigues pessetes en participacions comprades al bar Maldonado.

Els dos, l'Antonio i la Manoli, estan a l'atur, tenen quatre fills i a la pregunta del milió de que faran amb els diners guanyats: “Comprar una caminador per la Lucia”, responen. Es desfan amb carícies amb la criatura, una nineta que no sap que els seus pares ho estan passant “molt malament”, diuen.

La Manoli no troba feina i el seu marit tampoc. cobren l'ajuda del govern de 400 euros cadascun i paguen un lloguer de 500 euros: "Ens ajuden els nostres pares". Aquest pessic els permetrà guanyar en qualitat de vida: "no teníem ni per comprar un caminador". Se'ls veu feliços: "Ja tocava".

Fa uns mesos que la Manoli i el seu marit van deixar Tremp per instal·lar-se a Pallejà buscant un futur millor. La Manoli és mare de tres fills més de dos matrimonis. "Un dels pares va morir i l'altre ajuda als meus grans a estudiar". La Manoli creu que la sort els ha canviat i espera poder aconseguir una feina d'auxiliar de clínica: "Fins ara fèiem miracles per pagar les despeses de la casa i dels fills, ara estarem millor". L'Antonio espera també trobar feina de repartidor i gaudir d'aquests milions del primer premi de la grossa del número 79.250.

stats