METEOROLOGIA
Societat 12/01/2011

L'hivern s'estronca

Els dies vinents tornaran a ser molt primaverals i només en algunes comarques interiors el cap de setmana serà d'hivern per les boires.

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaLes bones temperatures que ja es van notar ahir a molts indrets marcaran la segona part de la setmana a la majoria de comarques. Una altra massa d'aire càlid similar a la del cap de setmana passat està entrant pel sud i es quedarà com a mínim fins que comenci la setmana que ve. Això farà que a la costa, al prelitoral i al Pirineu les temperatures tornin a ser anormalment altes i se situïn els migdies molt a prop dels 20 graus en alguns indrets, sobretot demà i divendres. A primera hora caldrà continuar abrigant-se però igualment l'ambient serà poc hivernal. La massa d'aire càlid arriba juntament amb un anticicló que evitarà que s'acosti cap pertorbació almenys durant els 5 o 6 dies vinents.

Tot el que hi ha escrit al paràgraf anterior, però, no serveix per definir el temps que farà en algunes fondalades interiors. Amb el pas dels dies les boires s'aniran instal·lant als llocs habituals i faran que en indrets com Vic, Lleida o Mollerussa el cap de setmana sigui bastant més fred i humit que els últims dies.

Busqueu la previsió per a la vostra localitat a www.ara.cat/meteo

stats