SUCCESSOS
Societat 25/12/2011

Un home de 34 anys mor en un incendi en un pis de l'Hospitalet de Llobregat

La víctima no tenia cremades i podria haver mort intoxicada pel fum

Ara
1 min

BarcelonaUn home de 34 anys ha mort aquest diumenge a la matinada en un incendi en un pis de l'Hospitalet de Llobregat, a l'avinguda Vilanova.

Els Bombers de la Generalitat han rebut a un quart de sis l'avís d'una veïna que veia sortir fum per sota de la porta de la víctima, al segon pis del número 60 de l'avinguda Vilanova de l'Hospitalet. Els bombers hi han enviat sis dotacions, que han comprovat que l'incendi era a la cuina, que s'ha cremat totalment. Al passadís, a terra, hi havia el propietari del pis, inconscient.

Els bombers i els serveis mèdics, amb dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), l'han intentat reanimar, però finalment l'home ha mort, comuniquen fonts dels bombers.

Els Mossos d'Esquadra investigaran les circumstàncies de la mort per constatar si l'home hauria mort víctima d'una intoxicació per inhalació de fum, ja que el seu cos no presentava cremades.

L'incendi de la cuina ha quedat totalment extingit a les 5.46 h. Després, els bombers han ventilat tota la casa i l'escala.

stats