Societat 29/02/2012

L' home enfilat a la grua de la Sagrada Família protestava per l'embargament del seu compte

L'individu ha estat quatre hores en una grua com a protesta per un deute de 900 euros que li reclama l'Ajuntament de Barcelona i que ha comportat l'embargament del seu compte corrent

Ara
1 min
Els mossos intenten convèncer l'home que s'ha enfilat a la grua de la Sagrada Família perquè baixi / @JaumePares

BarcelonaUn home s'ha enfilat aquest dimecres a una de les grues de les obres de la Sagrada Família i hi ha estat més de quatre hores com a acte de protesta per un deute de 900 euros que té amb l'Ajuntament de la capital catalana i que ha suposat un embargament del seu compte corrent.

L'home, Pedro P., de 49 anys i obrer de la construcció, deu aquests diners des de l'any 2010, quan, segons ha explicat el consistori a l'agència Efe, li van immobilitzar el vehicle per circular sense permís. Segons fonts de CatalunyaCaixa, com que no va abonar l'import a l'Ajuntament aquest va embargar-li el seu compte.

L'home s'ha enfilat a la grua als voltants de les dotze del migdia i poc després dotacions de Bombers de Barcelona, dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al temple per convèncer-lo que baixés. Un oficial dels Mossos i el cap de Pedro P. han arribat fins a l'altura de l'home, que era l'equivalent a un setè pis, per parlar amb ell i després d'hores de conversa i telefonades han aconseguit que desistís del seu afany i baixés de la grua.

La grua a la qual s'ha enfilat pertany a les obres de la nova sagristia, per la qual cosa l'incident no ha afectat les visites al temple ni les tasques de construcció del temple, que s'han desenvolupat amb normalitat.

stats