Societat 03/09/2011

'El hormiguero' i 'Águila roja' tornen dilluns

A.c.r.
2 min

Barcelona.La majoria de cadenes posen en marxa aquests dies molts dels programes que han de conformar la nova graella. Una de les estrenes més destacades és la d' El hormiguero 3.0 , el nom que adoptarà l'espai que presenta Pablo Motos arran de la seva arribada a Antena 3. El programa, que comptarà amb noves seccions i col·laboradors, com Santiago Segura o Mario Vaquerizo, mantindrà la seva aposta per l'humor i els convidats de luxe, començant per Antonio Banderas, que serà al plató en el primer programa.

A més, Antena 3 recuperarà dilluns Susanna Griso com a presentadora del matinal Espejo público , que mantindrà a l'equip dues de les incorporacions de l'estiu: Romina Belluscio i Roberto Leal.

També tornaran a la normalitat al matí Telecinco, amb el retorn d' El programa de Ana Rosa , i La 1, on Ana Pastor seguirà al capdavant de Los desayunos . La cadena pública també recuperarà dilluns un dels espais de prime time que han funcionat més bé els últims anys. Águila roja , la sèrie protagonitzada pel català David Janer, estrena la quarta temporada amb l'objectiu de mantenir els excel·lents índexs d'audiència obtinguts els últims anys. La tretzena temporada de Cuéntame , en canvi, haurà d'esperar una setmana més, mentre que la data del debut del nou magazín de tarda Más gente encara no s'ha confirmat, però s'espera que comenci al llarg d'aquest mes.

Per la seva banda, Cuatro i La Sexta han avançat uns dies l'inici d'alguns dels seus programes. La cadena de Mediaset va posar en marxa ahir la setena temporada de Callejeros , mentre que demà començarà a emetre la segona de Frank de la jungla . A La Sexta, on aquesta setmana ja ha tornat El intermedio , debuten demà les noves entregues de Salvados i El club de la comedia . I dilluns, la cadena estrena una nova graella amb la tertúlia Al rojo vivo ressituada als matins del canal principal i uns informatius més llargs -90 minuts al migdia i dues hores al vespre-. Per dimecres, a més, ha anunciat l'inici de la segona temporada de la sitcom Buen agent e.

Finalment, queda pendent conèixer la data del debut de Josep Cuní a 8TV. Hi presentarà 8 al dia , un magazín informatiu diari de 19.00 a 22.00, però per ara la cadena no ha dit quin dia es començarà a emetre. Altres programes del canal, com Arucitys , tornen dilluns.

stats