SOCIETAT
Societat 06/01/2012

L'administració d'Igualada contradiu Loteries i diu que no han repartit cap sèrie del segon premi de la rifa de Reis

El propietari afirma que seria possible que el número s'hagués venut per terminal però ha dit que "és una possibilitat molt remota"

Acn
1 min

IgualadaL'administració número 5 d'Igualada ha viscut moments de confusió aquest divendres després que s'anunciés que havia repartit una sèrie del segon premi del sorteig de Reis.

El propietari de l'administració, Miquel Zenon, ha assegurat que "no és veritat" que hagin venut cap sèrie del número 92.225, i ha ressaltat que es tracta d'un "error". Loteries i Apostes de l'Estat manté, però, Igualada a la llista dels municipis premiats.

El propietari de l'administració ha afirmat que seria possible que el número s'hagués venut per terminal però ha assegurat que "és una possibilitat molt remota", ja que "Loteries i Apostes treballa sobre les consignacions que tenim nosaltres i si s'hagués venut ahir per terminal tampoc crec que ho tinguessin".

Alguns veïns de l'administració de la Sagrada Família d'Igualada s'han apropat al local per preguntar al propietari si era cert que havia repartit un segon premi i aquest els anava informant que es tractava d'un error.

stats