TECNOLOGIA
Societat 28/08/2011

La importància de les còpies de seguretat (II)

1 min
La importància de les còpies de seguretat (II)

Hi ha una màxima en informàtica que diu que hi ha dos tipus d'usuaris: aquells a qui se'ls ha trencat un disc dur alguna vegada i aquells a qui se'ls trencarà. Davant d'això, l'opció més rude és comprar un o dos discos durs externs i guardar-hi el que no volem perdre. Una alternativa és automatitzar les tasques de salvaguarda. A Mac tenim Time Machine. És tan simple com endollar (via Firewire o USB) un disc dur extern i amb un parell de clics podem fer una còpia de tot allò que volem resguardar del disc dur del nostre ordinador o portàtil. Més endavant podem "viatjar en el temps" per restaurar arxius. Windows també inclou una eina per configurar còpies de seguretat selectives i periòdiques. Ramon Tomàs

Aplicació que localitza els restaurants i bars a la vora de l'usuari i li mostra fotografies del menjar que hi trobarà. Els usuaris pugen imatges dels seus plats favorits i recomanacions culinàries.

Versió mòbil del diccionari de la Real Academia Española amb més de 80 mil lemes que ens permet trobar sinònims i antònims, conjugar verbs o consultar el diccionari panhispànic de dubtes.

stats