Successos
Societat 30/11/2010

Un detingut i dos imputats per disturbis durant les celebracions per la victòria del Barça davant del Madrid

En general, la nit ha transcorregut amb normalitat i de fet s'han registrat pocs incidents. Tres mil persones es van renunir a Canaletes

Acn
1 min
celebracions barça, madrid

BarcelonaLes celebracions per la victòria del Barça per 5-0 davant del Madrid de dilluns a la nit van acabar amb com a mínim un detingut per desordre públic, atemptat contra els agents de l'autoritat i una falta de danys, segons els Mossos d'Esquadra. A més, hi hauria dues persones identificades per disturbis, tot i que no han quedat detingudes, segons la Guàrdia Urbana. Les celebracions van començar just finalitzat el partit. La Rambla de Canaletes, lloc habitual de celebracions dels títols blaugranes per part dels aficionats, va aplegar fins a 3.000 persones amb banderes del Barça i càntics de celebració.

Les forces policials van activar el dispositiu de seguretat habitual per a aquest tipus de celebracions, que altres vegades han acabat amb incidents importants i dotzenes de detinguts. El dispositiu es va traduir en el desplegament de més agents al centre de la ciutat que controlaven l'accés dels aficionats i va tallar la circulació a la Rambla i al carrer Pelai en ambdós sentits de la marxa.

Segons la Guàrdia Urbana, no hi ha hagut incidents al centre de Barcelona amb motiu de la celebració d'aquest dilluns a la nit pel recital de gols del Barça, que ha desfermat l'eufòria entre l'afició, que ha acudit en massa a Canaletes malgrat ser dia laborable i no tractar-se de cap final de lliga. Amb tot, la policia no ha hagut de retirar mobiliari urbà ni tampoc ha hagut de tallar més vies a part de la Rambla i el carrer Pelai.

stats