Successos
Societat 29/12/2010

Tres persones hospitalitzades per un incendi en un pis a Sant Feliu de Llobregat

El foc s'ha originat de matinada, i els Bombers l'han pogut apagar fàcilment. Els afectats són una parella i la seva filla

Acn
1 min

Sant Feliu de LlobregatTres persones han hagut de ser evacuades a l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí (Baix Llobregat) després de l'incendi que s'ha declarat a l'habitatge on residien aquest dimarts a la matinada. Concretament, els Bombers han estat alertats cap a dos quarts d'una de l'incident, situat al carrer Frederica Montseny, número 51, de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat). Els ferits han patit cremades de caràcter lleu i intoxicació per fum.

Una dotació dels Bombers s'ha desplaçat fins al lloc de l'incendi, i en deu minuts ha aconseguit apagar les flames. El foc ha cremat una campana extractora a la cuina de l'immoble i el fum ha afectat la resta de l'habitatge, situat al segon pis de l'edifici.

Els tres ferits són un home de 48 anys, que ha patit cremades de caràcter lleu a una mà, la seva dona, de 51, que ha estat evacuada per fer-li una revisió, i la filla de tots dos, una noia de 23 anys que ha resultat intoxicada lleu a causa del fum.

stats