Societat 19/12/2011

L'incendi de la cooperativa de Torres de Segre ja està sota control

Cinc bombers han resultat ferits. Fins a 24 dotacions del cos han treballat per extingir el foc

Acn
1 min

Torres de SegreL'incendi en una nau de la cooperativa de fruita Aveca de Torres de Segre, al Segrià, ja està en fase de control, segons han informat els Bombers. Fins a vint-i-quatre dotacions del cos han treballat per extingir el foc.

Aquest incendi ha afectat uns mil metres quadrats de palets de fusta i ma meitat d'una de les naus de l'empresa, on ha col·lapsat el sostre. També ha quedat afectat un dipòsit de propà d'una finca veïna.

Quatre bombers han hagut de ser evacuats del servei amb ferides lleus en caure'ls runa del sostre quan entraven a la nau per apagar el foc.

Tres dels bombers ferits han estat duts al Centre d'Atenció Primària de Torres de Segre, on els han donat l'alta després d'una revisió i s'han reincorporat al servei. Dos tenien contusions al braç i el tercer, una lleu afectació en un ull.

El quart bomber ha estat dut a l'Hospital Arnau de Vilanova amb un tall al nas i una contusió a l'espatlla. Poc abans de tres quarts de dotze del migdia encara l'estan valorant al centre sanitari, on també han dut un cinquè bomber amb lumbàlgia.

El conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, s'ha desplaçat al lloc dels fets.

stats