SOCIETAT
Societat 06/08/2012

Controlat l'incendi que crema entre Port Aventura i la petroquímica de Tarragona

Un total de 23 persones han estat evacuades

Acn
1 min

Vila-secaEls Bombers de la Generalitat han donat per controlat el vespre d'aquest dilluns l’incendi de Vila-seca (Tarragonès). El foc ha evolucionat cap el nord-oest en una zona on hi havia un càmping proper, així com diverses indústries i altres instal·lacions, que en cap moment han estat en risc.

Un total de 13 dotacions terrestres remullen la zona aquest vespre per acabar les tasques d’extinció. Segons les primeres estimacions, la superfície afectada és de 5 hectàrees de canyes i vegetació de ribera.

Segons els Mossos d'Esquadra, les flames han obligat a evacuar de manera preventiva 23 persones d'un carrer proper a la platja, quinze d'un restaurant i vuit d'un edifici.

Les flames han obligat a tallar dues carreteres, la TV-3146 i la TV-3148 -que ja està reoberta- al pas per la localitat afectada.

Protecció Civil de la Generalitat ha posat el Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT) en fase de prealerta durant el dia d'avui, fins la mitjanit, a les comarques del Baix Camp, Priorat, Baix Ebre, Montsià, Ribera d'Ebre i Terra Alta.

Per demà el risc d'incendi forestal afectaria el Priorat, el Baix Ebre, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta.

stats