Societat 07/09/2012

Extingit l'incendi que ha cremat part de l'interior del mercat provisional del Ninot

L'origen del foc ha estat a l'interior del mercat i en poc menys d'una hora els Bombers l'han controlat. No hi ha hagut ferits i tres parades han quedat calcinades. El mercat no obrirà aquest dissabte per treballs de reparació

Acn
1 min
Efectius dels Bombers treballant a l'incendi del Mercat del Ninot de Barcelona, aquest divendres a la nit / ADRIANA GIORDANI CALSINA / ACN

BarcelonaUn incendi ha cremat aquest divendres al vespre part del mercat provisional del Ninot, situat a l'Eixample de Barcelona, a prop de l'Hospital Clínic. El foc ha començat als volts de les 22:40, i a les 23:25 els Bombers han pogut apagar-lo.

Els Bombers de Barcelona han extingit a les 23.25 hores el foc que ha començat a cremar pels volts de tres quarts menys cinc d'onze a l'interior del mercat del Ninot de l'Eixample de Barcelona, situat a la confluència dels carrers Mallorca i Villarroel, a prop de l'Hospital Clínic. Segons ha informat la Guàrdia Urbana, tres parades del mercat han quedat calcinades pel foc, així com una part de la lona que cobreix el recinte, mentre que la resta d'espais només han resultat afectats pel fum. Cap persona ha resultat ferida.

En un comunicat, el consistori ha explicat que l'incendi s'ha iniciat, per causes encara desconegudes, en una parada de fruites i verdures, que ha quedat molt afectada, i ha provocat danys a dues més del seu voltant. A més també ha afectat la coberta, des d'on s'ha atacat el foc. Vuit dotacions dels Bombers de Barcelona s'han traslladat al mercat. Un cop apagat, s'ha iniciat l'avaluació dels danys i els bombers han procedit a ventilar la instal·lació.

L'Ajuntament de Barcelona ha informat que el mercat no obrirà les portes aquest dissabte per poder iniciar els treballs de reparació dels danys.

El trànsit dels carrers Provença i Casanova ha estat tallat momentàniament, però s'ha reprès de seguida.

stats