INCENDIS
Societat 14/08/2012

El mort en l'incendi a Sant Joan Despí va originar el foc en adormir-se amb un cigarret

L'home mort per les cremades de l'incendi d'aquest dilluns al costat de l'autovia A-2 és un ancià amb demència senil que anava en autocar de Romania a Elx

Efe
1 min

BarcelonaL'home, d'entre 75 i 80 anys d'edat, ha mort aquest matí a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, en no poder superar les greus cremades, del 93% del seu cos, que va patir en l'incendi de vegetació ocorregut aquest dilluns en les 17.30 hores al costat de l'A-2, a Sant Joan Despí.

La víctima va baixar per error a Sant Joan Despí (Baix Llobregat) i, pel que sembla, va originar el foc en quedar-se adormit amb un cigarret encès.

Segons que han informat a Efe fonts pròximes al cas, el mort és un ancià que patia demència senil i que va baixar a Sant Joan Despí de l'autocar que el portava fins a Elx, on l'esperaven els seus familiars, en pensar per error que ja havia arribat a la seva destinació.

L'home, bastant desorientat, va estar deambulant per la zona fins que va anar a parar al costat de l'autovia.La principal hipòtesi que estudien els investigadors és que l'home es va quedar adormit al costat de l'autovia amb un cigarret encès, la qual cosa va originar l'incendi que va acabar amb la seva vida.

El foc, que va obligar a tallar tots els carrils d'aquesta carretera durant deu minuts, va ser apagat mitja hora després pels Bombers de la Generalitat.

Després de quedar sufocat l'incendi, els agents van trobar l'home, que presentava cremades de segon i tercer grau, i que va ser traslladat d'urgències a l'hospital en el qual ha mort.

stats