Societat 15/03/2012

Detinguda una dona a Tremp per un incendi forestal a Montardit de Baix

El foc va cremar tres hectàrees de massa forestal. La detinguda va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria del municipi

Acn
1 min

TrempEls Mossos d'Esquadra han detingut una dona a Tremp com a presumpta responsable d'un incendi forestal a Montardit de Baix (Pallars Sobirà). La dona, de 46 anys i veïna de Montardit de Baix, està acusada d'haver provocat un incendi que es va produir cap a les quatre de la tarda el passat 11 de març a Montardit de Baix.

El foc va cremar unes tres hectàrees de massa forestal i va obligar a desallotjar vuit persones d'una casa propera, sense que resultés ningú ferit. Al lloc dels fets s'hi van desplaçar set dotacions dels bombers, tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, dos helicòpters i una dotació del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

En comprovar l'origen del foc, els Mossos van descobrir que hi havia indicis que feien sospitar que l'incendi havia sigut provocat, per la qual cosa es va obrir una investigació. Dos dies més tard agents de la Unitat d'Investigació detenien María Carmen E.B. com a responsable.

La detinguda va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria de Tremp, amb l'obligatorietat de presentar-se al jutjat del municipi quan se l'hi sol·liciti.

stats