TRANSPORTS
Societat 14/01/2011

Una incidència bloqueja durant tres hores una línia de Renfe a Osona

La circulació de trens a la línia Barcelona-Vic-Puigcerdà s'ha restablert a les 18:11 hores després d'estar afectada des de les 15:20 hores a causa d'una falta de subministrament elèctric entre Manlleu i Centelles

Redacció
1 min

BarcelonaLa circulació ferroviària a la línia de Renfe Barcelona-Vic-Puigcerdà s'ha restablert a les 18:11 hores després de veure's alterada des de les 15:20 hores a causa d'una falta de subministrament elèctric entre les estacions de Manlleu i Centelles (Osona). Segons Adif, l'origen de la manca de tensió ha estat provocada per un element del sistema d'electrificació que s'ha cremat per causes encara per determinar.

A les 16:46 hores, els tècnics d'Adif han reduït el tram afectat al comprés entre les estacions de Centelles i Balenyà. Finalment, s'ha restablert la circulació en les condicions habituals a les 18:11 hores. A les 16:50, els viatgers d'un tren aturat entre les estacions de Balenyà i Hostalets de Balenyà han estat transbordats a mitjans alternatius per carretera.

A més, Renfe ha establert un dispositiu de 14 autobusos que realitza el trajecte entre les estacions de Centelles i Vic.

stats