SOCIETAT
Societat 05/06/2011

Els 'indignats' de Lleida posen fi a l'acampada

L'assemblea ha pres la decisió de deixar de dormir a la plaça Ricard Vinyes, tot i que continuaran les activitats diürnes i les cassolades

Redacció
1 min

BarcelonaDesprés d'un mes de presència ininterrompuda a la plaça Ricard Vinyes, els indignats de Lleida han decidit deixar de dormir-hi, tal com avança el diari Segre. La decisió l'ha presa l'assemblea, que avui desmantellarà el campament. A partir d'ara, el moviment pretén buscar altres fórmules per mantenir vives les reivindicacions. El final de l'acampada –només hi passaran una nit de cada dues setmanes– no implicarà que s'acabin les assemblees dels indignats i les cassolades. Com va passar a Barcelona, a Lleida també van actuar-hi els Mossos d'Esquadra per desallotjar la plaça Ricard Vinyes, una neteja dels espais fallit que va provocar que el moviment tornés a recuperar protagonisme.

Després de la decisió de Lleida, ara caldrà veure quina decisió prenen els indignats de la plaça de Catalunya de Barcelona. Aquesta nit s'ha programat una assemblea en la qual s'haurà de debatre la continuïtat de l'acampada.

stats