SOCIETAT
Societat 03/08/2011

Els 'indignats' de Madrid es traslladen a la plaça Mayor

Centenars de persones s'han reunit aquesta nit en una assemblea espontània després d'una marxa de protesta contra el desallotjament de la Puerta del Sol. La policia ja ha desallotjat la vintena de persones que ha passat la nit al nou punt de trobada

Agències
1 min
Una vintena d''indignats' ha passat la nit a la plaça Major i han estat desallotjats de bon matí / REUTERS

MadridUna vintena d'indignats han sigut desallotjats a primera hora d'aquest dimecres de la plaça Mayor de Madrid, on han passat la nit. El desallotjament s'ha produït sense més incidents que unes empentes i algunes protestes dels joves, alguns dels quals han sigut identificats. Durant la nit, centenars de persones s'hi havien congregat per participar en una assemblea espontània, després de la manifestació que ha recorregut diversos carrers de la capital en protesta pel desallotjament dels últims indignatsindignats i el bloqueig per part de la policia dels accessos a Sol. La plaça Mayor i la Puerta del Sol continuen fortament vigilades, mentre el metro i el servei de Rodalies ja s'han restablert a l'estació de Sol, que ahir estava tancada.



"Valorar el que ha passat" i "plantejar propostes de futur" van ser els dos punts del dia (o "de la nit") que van tractar-se a l'assemblea, segons una de les participants. Una de les idees per continuar amb la protesta va ser "utilitzar la plaça Mayor en substitució de Sol". "No ens importa ser a Sol, ser a la plaça Mayor, o ser en un altre lloc, el que és important és estar junts", ha indicat un altre assistent.

stats