SOCIETAT
Societat 12/05/2012

Els 'indignats' omplen la Puerta del Sol

Els manifestants desafien la limitació d'horaris i continuen a la plaça després de les 10 de la nit, l'hora que havia fixat la delegació del govern perquè abandonin la plaça

Efe/acn
1 min
Els 'indignats' del 15-M omplen la Puerta del Sol de Madrid / EFE

MadridMilers de persones continuen concentrades a la Puerta del Sol després de les 10 de la nit, desafiant la limitació d'horaris que ha imposat el Ministeri de l'Interior i la delegació del Govern a la capital de l'Estat. Els manifestants han rebut amb crits de 'No tenim por' l'arribada de les 10 de la nit i prometen que es quedaran fins a les 12, hora en que tenen convocat un minut de silenci. De moment es manté la forta presència policial -entre 1.500 i 2.000 agents- tot i que sense cap mena d'actuació.

Els 'indignats' de la primera de les quatre marxes que han arribat a la Puerta del Sol, procedent de la plaça d'Oriente, han cantat al llarg del recorregut lemes com "Li diuen democràcia i no ho és" i han portat pancartes en les quals es podien llegir frases com "banquer ajudat, lladre indemnitzat". Molts d'ells també portaven cartells que deien "generació Ni-Ni, ni esquerres ni dretes, unim-nos".

Un cop les quatre marxes han confluït a la Puerta del Sol per celebrar el primer aniversari del 15-M, els 'indignats' han celebrat la seva tornada a la plaça. Allà estava previst, segons la pàgina web del moviment 15-M, que es llegissin manifestos, es projectessin vídeos i es fes un sopar pícnic amb el menjar que cada manifestant hagués portat de casa seva "i una mica més per compartir".

stats