Societat 21/11/2011

Els 'indignats' aixequen la petita acampada de plaça Catalunya

Passades les eleccions, el grup de persones que havia tornat a plantar la tenda al centre de Barcelona ha accedit a marxar-ne

M.o.
1 min

BarcelonaPassades les eleccions, el grup d'indignats que havia tornat a acampar a la plaça Catalunya de Barcelona ha decidit, aquest dilluns al matí, aixecar la paradeta. Segons fonts de la Guàrdia Urbana avui, quan els han recordat -com ja havien fet en d'altres ocasions, durant aquests dies- que no podien quedar-se acampats de manera permanent al centre de la ciutat, els acampats han accedit a aixecar la paradeta.

La primera tenda va tornar a la plaça Catalunya el divendres 10 de novembre, com a gest simbòlic, tot i que la crida del moviment era a tornar a la plaça el divendres previ a la jornada de reflexió. Els moments de màxima afluència d'indignats a plaça Catalunya, aquesta setmana, s'han viscut coincidint amb les convocatòries de manifestacions d'estudiants, aquest dijous, i en defensa del dret a l'habitatge, divendres. També ahir, coincidint amb la jornada electoral, quan es va convocar una cassolada a la plaça.

Aixecat el campament, alguns activistes han continuat a la plaça però ja sense les tendes i els equips de neteja municipals han començat a treballar-hi.

stats