SOCIETAT
Societat 04/12/2011

Una quinzena d''indignats' passaran la nit aquesta setmana acampats al vestíbul de l'Hospital de Can Ruti

El col·lectiu també protesta perquè es considerin festius els dies 5, 7 i 9 de desembre

Acn
1 min

BadalonaUna quinzena d'indignats passaran la nit aquesta setmana al vestíbul de Can Ruti de Badalona per protestar contra les retallades a la Sanitat i contra el funcionament "a mig gas" dels hospitals durant els dies 5, 7 i 9 de desembre, en què, denuncien, s'han suspès proves i operacions programades en ser considerats dies festius.

De fet, segons han explicat fonts del col·lectiu, "l'acampada és per evitar que l'hospital tanqui les portes". Des del centre hospitalari se'ls ha permès passar la nit "sempre que no entorpeixin" el funcionament del centre, condició que els indignats han acceptat.

Els acampats esperen que a mesura que avanci la setmana s'afegeixi més gent a la protesta.

Així mateix, els indignats adverteixen que el servei d'urgències "no treballarà a ple rendiment" aquests dies perquè s'ha donat estatus de festiu en aprofitar que el 6 i el 8 ho són.

Mentre duri l'acampada, estan previstes diverses activitats, entre les quals hi ha xerrades sobre la situació de la sanitat, una recollida de signatures contra les retallades i un dinar popular per 3 euros dijous que ve.

stats