Societat 03/10/2011

Els 'indignats' acaben la manifestació contra les detencions de Puig de plaça Catalunya davant la Generalitat

Els Mossos d'Esquadra han arrestat quatre dels 22 acusats com a suposats autors dels actes d'assetjament als diputats del Parlament del passat 15 de juny

Maria Ortega
1 min
Manifestació dels 'indignats' contra les detencions de Puig pels fets del Parlament

BarcelonaLes 500 persones que es van concentrar la tarda de dilluns a la plaça Catalunya com a reacció a les detencions que des d'ahir al matí es van practicar per part dels Mossos d'Esquadra, seguint ordres de l'Audiència Nacional contra 22 presumptes implicats en els fets del 15 de juny al Parlament. Els agents han actuat com a resultat de l'informe que van remetre a l'Audiència Nacional, que investiga si el setge al Parlament va constituir un acte contra les institucions de l'Estat, castigat amb entre tres i cinc anys de presó. Els concentrats al centre de Barcelona van fer una cassolada a l'espai on van estar acampats durant 45 dies i han llançat llançat crits contra Artur Mas i Felip Puig. La comissió judicial dels indignats ha denunciat que el procediment no ha estat "garantista" i que s'ha fet "de cara a la galeria'.

Per aquests motius, els 'indignats' van acabar la seva manifestació fent una marxa fins el palau de la Generalitat amb el crit: "Jo també estava al Parlament" o "Foc al Parlament". Van baixar per la Rambla, van caminar per tot el carrer Ferran i van entrar a la plaça de Sant Jaume per protestar davant de la Generalitat amb crits i cassolades.

stats