PROTESTES AL CARRER
Societat 17/06/2011

Indignats, criticats i preparant la resposta a Felip Puig

El moviment del 15-M ajorna la seva valoració dels incidents del Parlament fins a aquest divendres després de sentir les declaracions del conseller d'Interior

Maria Ortega
1 min

BarcelonaConscients que les imatges de violència als accessos del Parlament els han jugat a la contra pel que fa a la seva imatge com a moviment, els indignats han preferit curar-se en salut aquest dijous i mesurar les seves paraules en resposta a les afirmacions del conseller d'Interior, Felip Puig. Així, tot i que havien anunciat que aquest dijous a la tarda farien públiques les seves valoracions sobre les darreres actuacions, a última hora han preferit posposar fins a aquest divendres la compareixença i tenir temps per consultar amb la comissió jurídica les seves declaracions, sobretot després que Puig anunciés que el Govern arribaria fins al final per denunciar als responsables d'uns fets que ha qualificat de "delictes molt greus".

El que sí que han acordat i que ja han fet públic és el rebuig a les mostres de violència. A través d'un comunicat, van notificar ahir que les persones que no van mantenir una actitud pacífica no els representen, perquè no van fer cas a allò que s'havia acordat en assemblea: que l'acció seria "no violenta, massiva i determinada". Ja fa dies, a més, que el moviment també s'ha desmarcat dels que encara mantenen el campament a la plaça Catalunya, ja que l'assemblea havia fixat el diumenge com a la data límit per limitar-se a l'activitat diürna.

stats