protestes ciutadanes
Societat 19/05/2011

Els 'indignats' volen estendre les mobilitzacions a diverses ciutats del món

Hi ha previstes manifestacions a places emblemàtiques i davant les ambaixades espanyoles a Buenos Aires, Brussel·les, París, Ciutat de Mèxic, Berlín, Bogotà, Viena, Birmingham, Bristol, Edimburg, Pàdua, Torí i París

Afp
1 min
Manifestacions

BarcelonaEl moviment social que s'ha generat des de fa quatre dies arreu de l'Estat espanyol per protestar contra les conseqüències de la crisi econòmica busca expandir-se amb la convocatòria de manifestacions a diverses ciutats del món, segons han anunciat membres de les plataformes organitzadores.

Les manifestacions està previst que tinguin lloc de dijous a diumenge a les places més emblemàtiques i davant les ambaixades espanyoles de ciutats com Buenos Aires, Brussel·les, París, Ciutat de Mèxic, Berlín, Bogotà i Viena, segons han anunciat els membres de Democràcia Real Ja a través de la seva pàgina web oficial.

També hi ha previstes algunes mobilitzacions a algunes ciutats del Regne Unit, com Birmingham, Bristol o Edimburg, i d'Itàlia, com Pàdua i Torí.

A París, que acull nombrosos estudiants de l'Estat espanyol, la manifestació està prevista a les 18.00 hores davant l'ambaixada espanyola.

stats