Societat 30/05/2011

Els indignats voten demà el seu futur

L'assemblea d'aquest vespre servirà per posar sobre la taula totes les opcions i deixar llesta per a la votació de demà la decisió de continuar o no a la plaça Catalunya

Redacció
1 min
Protesta davant del consulat francès

BARCELONAA Madrid els acampats de la Puerta del Sol ja han decidit en assemblea allargar uns dies més la seva protesta al carrer, a Barcelona la cosa anirà una mica més tard, perquè ahir ja es va posar sobre la taula que els esdeveniments dels últims dies -actuació polcial i celebració blaugrana- han deixat poc temps per a traçar una estratègia. No obstant això, les últimes assemblees jan han servit per testar el pols de la plaça que deixa dues posicions clares: la dels que creuen que cal aprofitar la força del moment i no abandonar un símbol com plaça Catalunya i la dels que no volen deixar-ho desgastar i prefereixen buscar alternatives per mantenir viu el moviment. Una de les opcions que es debat és la de mantenir, per exemple, una trobada a la setmana i traslladar la resta de la feina a les xarxes socials.

A l'espera de prendre una decisió, però, continuen les seves mobilitzacions. Des d'ahir a la nit i durant tot el dia d'avui s'han concentrat davant del consulat francès a Barcelona per protestar contra el desallotjament dels indignats de París. Avui, la mobilització ha començat a primera hora per entorpir el ritme habitual de treball i després han demanat, a través de pancartes, als conductors que fessin sonar el clàxon en passar per davant de l'edifici per sumar-se a la protesta.

stats