Societat 10/04/2012

La infanta Elena, sobre l'accident de Froilà: "Els nens et claven ensurts"

En sortir de l'hospital Quirón de Madrid, la reina Sofia, que hi ha acompanyat la seva filla gran, ha dit als periodistes que "amb els nens sempre passa això" però que els menors "es recuperen ràpid"

Efe
1 min
La infanta Elena i la reina Sofia surten de l'hospital on està ingressat Froilá, després d'una ferida al peu amb una arma / EFE

Barcelona"Els nens et peguen ensurts", ha dit la la infanta Elena sobre l'accident del seu fill Froilà, en declaracions als periodistes, acompanyada de la reina Sofia, a les portes de la clínica madrilenya on es troba ingressat el nét gran dels reis.

Somrients, totes dues han explicat que l'infant, de 13 anys, es troba tranquil, que ha dinat i que romandrà a l'hospital el temps que els metges que l'atenen creguin convenient.

La reina, que ha afegit que "amb els nens sempre passa això", confia en què els menors "es recuperen ràpid" i, respecte a les circumstàncies de l'accident, s'ha limitat a assenyalar: "Estaven de cacera".

"Tranquil·les"

Segons Sofia i Elena, el nen està animat i "jugant amb el mòbil" a la seva habitació de l'hospital Quirón, de Madrid, de manera que les dos s'han quedat "tranquil·les" sobre el seu estat de salut després de parlar amb els metges.

A preguntes dels periodistes sobre com va ocórrer l'accident, la infanta Elena ha recordat que ella no estava amb el seu fill en aquell moment, però ha afegit que el seu pare, Jaime de Marichalar, li ha explicat "més o menys" com van succeir els fets.

El nét gran dels reis va patir ahir dilluns el tret accidental d'una escopeta de calibre menor, que manejava quan estava amb el seu pare, Jaime de Marichalar, al seu domicili particular de Sòria.

El tret li va provocar una ferida al peu dret, de la qual va ser atès inicialment a l'hospital Santa Bàrbara de la ciutat, abans de ser traslladat a Madrid.

stats