Successos
Societat 16/01/2011

Una persona resulta intoxicada en l'incendi d'un aparcament de Lleida

Els veïns de l'immoble afectat no han hagut de ser evacuats i han pogut quedar-se a casa. Els bombers ja han apagat el foc

Efe
1 min

BarcelonaUna persona ha resultat intoxicada aquesta matinada en l'incendi que ha cremat totalment tres vehicles que es trobaven en un aparcament subterrani del carrer Pica d'Estats de Lleida (Segrià), segons han informat avui els Bombers de la Generalitat. L'avís del foc s'ha rebut cap a les 03.15 hores d'avui i els Bombers han desplaçat a l'aparcament deu vehicles per treballar en les tasques d'extinció, que s'han prolongat fins prop de les 6.00.

A pesar de l'incendi, els veïns de l'immoble de vuit plantes en el qual s'ubica l'aparcament no han estat evacuats, si bé els bombers els han recomanat que es mantinguessin a l'interior dels seus domicilis mentre es realitzaven les tasques d'extinció del foc.

La persona intoxicada es trobava a l'aparcament en el moment en què s'ha declarat l'incendi, i ha hagut de ser traslladada a l'Hospital Arnau de Vilanova de la mateixa ciutat.

stats