EDUCACIÓ
Societat 08/04/2011

El PSC troba "precipitat" carregar-se la sisena hora i ICV diu que Rigau ha "dinamitat" el pacte per l'educació

El cap de l'oposició, Joaquim Nadal, troba "segurament un mal plantejament" acabar amb la mesura del tripartit, que va equiparar els horaris de l'escola pública i la privada. Dolors Camats diu que la consellera té una "obsessió amb el retorn al passat"

Efe
1 min

BarcelonaEl president del grup del PSC al Parlament, Joaquim Nadal, troba "precipitat" i "segurament un mal plantejament" eliminar la sisena hora a primària a partir del pròxim curs, tal com avança La VanguardiaLa Vanguardia.

En declaracions a RAC1, el cap de l'oposició ha criticat que el Govern hagi decidit aplicar "retallades" en sanitat, educació i també en l'àmbit de la justícia sense haver presentat el seu projecte dels pressupostos per al 2011 i sense haver definit per tant unes "prioritats".

Per la seva banda, la diputada i portaveu d'ICV, Dolors Camats, ha considerat aquest divendres que la consellera d'ensenyament, Irene Rigau, està "dinamitant" el Pacte Nacional per l'Educació i té una "obsessió amb el retorn al passat". Camats creu que s'estan fent "reformes estructurals amb l'excusa de la crisi", i assegura que es retorna a una política "antiga" d'enfrontaments entre l'oferta pública i la privada. Camats ha fet aquestes declaracions en una acció dels Joves d'Esquerra Verda contra les retallades en educació sota el lema "Irene Rigau no progressa adequadament", que ha coincidit amb l'anunci de la conselleria d'Ensenyament de suprimir la sisena hora de primària.

stats