Societat 03/11/2011

Una fan posa una demanda de paternitat a Justin Bieber

Mariah Yeater ha explicat a la revista 'Star' que ella i Bieber van mantenir relacions sexuals després d'un concert fa un any a l'Staples Center de Los Angeles

Ara
1 min
Portada Justin Bieber, Love

BarcelonaQue Justin Bieber és molt precoç ho teníem clar, el que no sabíem és que ho pogués ser tant. Mariah Yeater, una jove californiana de 20 anys, assegura a la revista Star que té un fill fruit de les relacions sexuals que va mantenir amb el cantant de 17 anys l'any passat durant un dels concerts de la seva gira. Fruit d'aquella trobada, Yeater assegura que n'ha nascut un fill. Ara, la seva batalla és aconseguir que el petit es digui Bieber de cognom. Abans, però, un jutge ho haurà de confirmar.

Segons explica la rossa californiana, després d'un concert el 25 d'octubre l'any 2010 a l'Staples Center de Los Angeles, ell li va demanar que volia que fos la seva "primera vegada". Ella, que hi hauria accedit, ara ha denunciat el cantant i assegura que aquest es va negar a utilitzar mètodes anticonceptius. La jove mare, que llavors tenia 19 anys, ara gronxa un nen de 3 mesos, que opina que és el fill del cantant de "Never say Never".

Segons informa aquesta revista, Yeater ha interposat una demanda de paternitat a Bieber, que potser l'obligarà a fer-se les proves d'ADN. Si el jutge sentencia que la belieber té raó, podrem assegurar que Bieber, a banda de precoç, és molt eficient. Sobretot, si tenim en compte que era la "seva primera vegada".

stats