SOCIETAT
Societat 14/05/2012

Un lladre assalta un banc a Lleida i és detingut dues hores després

Eugenio G. P., de 51 anys i nacionalitat espanyola, ha amenaçat una de les treballadores dient-li que trauria un ganivet, que no ha arribat a mostrar

Efe
1 min

LleidaEls Mossos d'Esquadra han detingut avui un lladre que aquest migdia ha robat a un banc de Lleida. L'home ha amenaçat una de les treballadores de treure un ganivet i ha pogut fugir del banc amb els diners que aquesta li ha donat, encara que ha estat arrestat dues hores després.

Segons ha informat la policia autonòmica, els fets han passat aquest migdia en una sucursal bancària ubicada al carrer Maragall de Lleida, quan el lladre s'ha dirigit a una de les caixeres i l'ha amenaçat de treure un ganivet que, no obstant això, no ha arribat a mostrar. Per evitar qualsevol mena de reacció violenta, la treballadora li ha donat els diners que tenia en aquell moment i el lladre ha fugit sense enfrontar-se a ningú.

Després de rebre l'avís de l'atracament, els Mossos d'Esquadra han desplegat un ampli dispositiu que ha permès localitzar i detenir l'atracador a les dues hores de produir-se els fets i recuperar la totalitat dels diners sostrets.

El detingut és Eugenio G. P., de 51 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, al qual s'acusa d'un delicte de robatori amb violència i/o intimidació. Eugenio G. P. ja tenia antecedents per diversos robatoris similars en altres entitats bancàries de Lleida. El detingut passarà en les pròximes hores a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia a Lleida.

stats