Societat 26/04/2012

Un lladre entra en un bar i deixa un treballador lligat de peus i mans durant dos dies

La propietària del local va descobrir el treballador quan va tornar a obrir l'establiment, un bar local que tanca entre setmana

Efe
1 min

LleidaEls Mossos d'Esquadra han detingut un home acusat de robatori amb detenció il·legal per haver entrat a robar de nit en un bar de Puigverd de Lleida, on es va trobar un treballador dormint i el va deixar lligat de peus i mans, sense que fos descobert fins dos dies després.

Segons ha informat la policia autonòmica, els fets van succeir la matinada del passat 9 d'abril, Dilluns de Pasqua, quan el detingut va entrar a robar en un bar ja tancat ubicat a la carretera de Castelldans de Puigverd de Lleida.

Després de forçar la porta, el lladre es va trobar dins un dels treballadors del bar dormint, per la qual cosa va decidir immobilitzar-lo lligant-lo de peus i mans, va robar els diners de la caixa i se'n va anar.

El treballador no va ser trobat lligat fins dos dies després per la propietària del bar, ja que es tracta d'un bar musical que entre setmana no obre.

El detingut és Ángel N. M., de 33 anys d'edat, nacionalitat espanyola i veí de Puigverd, que té antecedents i passarà demà a disposició del jutge.

stats