LLEI ANTITABAC
Societat 14/01/2011

FACUA presenta 107 denuncies per incompliment de la llei del tabac a Catalunya

Catalunya és la tercera comunitat amb més denúncies. FACUA ha detectat que 80 empreses i organitzacions de Barcelona no respecten la llei

Redacció
1 min

BarcelonaL'organització de consumidors FACUA ha presentat avui un nou bloc de denúncies per incompliment de la nova llei del tabac a empreses i organismes públics. En aquesta ocasió hi ha 177 denúncies contra establiments i organismes catalans que no estan respectant les normes de la llei antitabac i que l'organització ha enviat al departament de Salut.

Les denúncies han estat formulades per 128 persones contra 80 empreses i organitzacions de Barcelona, 11 de Tarragona, 8 de Lleida i 8 de Girona. En termes generals es tracta de 70 establiments d'hoteleria, 11 estacions de transport de viatgers, 9 centres sanitaris, 6 centres de treball, 6 comerços, 2 dependències d'administració pública, 2 centres educatius i un centre esportiu.

FACUA també ha presentat 27 denúncies més a Aragó, 26 a Castella i Lleó, 32 a Galícia, 15 a les Canàries i 31 al País Basc, que se sumen a les altres que l'organització ja ha presentat per incompliment de la llei. Fins ara, la comunitat amb més denúncies és Madrid, amb 117, seguida d'Andalusia amb 111 i en tercer lloc, Catalunya.

stats