Societat 22/12/2011

La Grossa, que ha sortit a les 9.57 h, és el 58268 i toca a Osca

La Grossa, el 58268, ha tocat a Grañén (Osca), i té un premi de 4 milions per sèrie. L'alcalde de Grañén, Carlos Sampériz, diu que hi ha "bogeria" al poble i que el premi els ajudarà a sortir de la crisi

Ara
1 min

Barcelona"Presi, lo he sacado", ha dit la nena que l'ha cantat quan s'ha acostat a la taula. El primer premi ha tocat íntegrament al poble de Grañén (Osca), al carrer Joaquín Costa. La Grossa del 2011 ha estat de les més matineres; se'n va a Osca i relleva Catalunya, que va ser agraciada l'any passat. En una de les primeres reaccions, l'alcalde del municipi, Carlos Sampériz, ha explicat a TV3 que s'està vivint una autèntica "bogeria" al poble per un premi que ha repartit l'amo de l'única administració de loteria del poble, que, a més, es diu Fortunato. El poble té 1988 habitants a dia 1 de gener de 2011, segons l'INE.

María Pilar Azagra, propietària de l'administració de loteria que ha venut tots els dècims de la Grossa, ha explicat que la loteria ha "emigrat" del poble de Grañén, tot i que molts vilatants n'han adquirit. Els destins són molt variats, ja que dos bars de la capital (Osca), el bar Carlitos i la braseria Esperanza, van adquirir números de la seva administració. A més, també s'han venut dècims en un bar de la població veïna de Tardienta i a l'Associació de Mestresses de Casa de Sodeto, una altra població propera.

stats