Societat 22/12/2011

El 2184, el tercer premi, cau a Catalunya i Andalusia

L'administració del carrer Rosselló de Barcelona viu un gran ambient després d'haver-ne venut 15 sèries. Alguns dels premiats no han dubtat a l'hora de baixar al carrer i barrejar-se entre els periodistes. A l'establiment del carrer Indústria, on també ha tocat, l'ambient és més discret

Maria Ortega
1 min
Valentin Campoy, regenta l'administracio nº82 del carrer Rossello i cel·lebra amb dos dècims del número premiat, un tercer premi

BarcelonaEl tercer premi també ha estat molt repartit entre Catalunya i Andalusia, a Barcelona, Cerdanyola, Viella, Valls, Sort, Manresa, Baena i Granada, i ha sortit a les 10.43 hores. Les administracions de Barcelona que l'han repartit són al carrer Indústria, 135; al carrer Rosselló, 215; al carrer Mare de Déu del Port, 379, i també una sèrie de l'estació de Sants. Yajaira i Araceli han cantat el tercer, el 2.184, que té un premi de 2.500 euros per euro jugat.

A l'administració del carrer Rosselló, la propietària, Cristina May, ha assegurat que "és el premi més gran que han repartit". Un dels premiats, Pedro Romero, que va comprar justament ahir el número, ha explicat als periodistes que s'ha assabentat del premi per la televisió i que invertirà una part dels 60.000 euros que li han tocat en un viatge a Nova York.

A l'establiment del carrer Indústria de Barcelona, on també ha tocat, una de les treballadores, Elena Pérez, ha explicat que no hi ha hagut massa reacció veïnal, però que sí que han obert una ampolla de cava per als periodistes i han penjat el cartell del premi.

stats