SOCIETAT
Societat 28/01/2012

Un macrocontrol policial al districte de Sant Martí de Barcelona acaba amb 165 denúncies

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han actuat per donar resposta a les queixes dels veïns

Acn
1 min

BarcelonaLa Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra han desplegat la matinada d'aquest dissabte un operatiu especial a la zona d'oci d'Almogàvers, al districte de Sant Martí de Barcelona, per mantenir la convivència i prevenir el consum d'alcohol i drogues a la via pública, després de les queixes de diversos veïns.

El macrocontrol ha finalitzat amb 165 denúncies per infraccions de l'Ordenança de la Convivència, quatre actes per tinença d'estupefaents, 1 acta per tinença d'armes i 289 llaunes decomissades. També s'ha desallotjat un local per incompliment d'horari i s'han fet 109 alcoholèmies.

L'actuació més intensiva dels dos cossos policials es repetirà de manera periòdica en aquest àmbit de la ciutat La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra ja actuaven conjuntament a la zona però ara s'ha decidit reforçar el dispositiu amb un operatiu específic i un increment dels efectius, segons explica la policia catalana en una nota de premsa.

Fa anys que els veïns de la zona es queixen a l'Ajuntament de Barcelona per molèsties per soroll, concentracions de persones a la via pública i consum d'alcohol al carrer, especialment les nits del cap de setmana en aquesta zona de Barcelona.

stats