Societat
Societat 01/10/2011

La manifestació dels 'indignats' del 15 d'octubre serà "curta però contundent"

L'assemblea reunida a Plaça Catalunya ha acordat de no passar ni apropar-se al Parlament perquè "és un lloc massa tancat"

Acn
1 min

BarcelonaSota el lema "De la indignació a l'acció: les nostres vides o els seus beneficis" transcorrerà la manifestació del moviment indignats del pròxim 15 d'octubre, coincidint amb el Global Revolution Day. Però aquesta no passarà ni acabarà al Parlament de Catalunya, com han decidit un grup de 250 indignats que s'han reunit avui en assemblea a Plaça Catalunya.

Els indignats han assenyalat que la manifestació serà "curta però contundent", s'iniciarà a Plaça Catalunya i transcorrerà per Passeig de Gràcia, Aragó i Passeig de Sant Joan fins arribar a l'Arc de Triomf. S'ha decidit que no s'aproparà al Parlament perquè "és un lloc massa tancat" i "volem el carrer per fer canya", ha llegit una indignada en l'ordre del dia. Les assemblees de barri, de pobles i ciutat duran a terme accions "abans, durant i després" de la manifestació.

Els indignats han assenyalat que aquest serà el primer acte d'una "tardor calenta" que preveu mobilitzacions en els sectors de la sanitat i l'educació. Una altra de les accions previstes és l'enganxada d'adhesius "no a les retallades" a les senyals d'stop i de prohibit el pas la nit del 13 al 14 d'octubre.

stats