SOCIETAT
Societat 25/02/2012

Els manifestants criden contra la monarquia davant els jutjats Palma

Porten pancartes en què es llegeix "Joan Carles, si ho sabies per què calles?" o" Si tots som iguals davant la justícia, on és la Infanta"

Laura Díaz-roig
1 min
Concentració antimonàrquica davant dels jutjats. AFP

Palma de MallorcaCentenars de persones es manifesten des de les 8 del matí davant els jutjats de Palma, on avui el gendre del rei, Iñaki Urdangarin, declara com a imputat en el cas Palma Arena. Amb crits contra la monarquia, ciutadans mallorquins han increpat el duc de Palma i la policia.

Els concentrats porten pancartes en què es llegeix "Joan Carles, si ho sabies per què calles?" o "Si tots som igual davant la justícia, on es la Infanta", i d'altres que demanen a Urdangarin que torni els diners.

El gendre del rei ha desafiat en arribar la petició de la Policia de Balears, que volia que entrés amb cotxe per motius de seguretat, i ha baixat a peu els últims metres que el separaven de la porta del darrere dels jutjats.

L'expectació entre els mitjans de comunicació és màxima, amb centenars de periodistes que, fins i tot, han llogat balcons als veïns de la zona.

En aquests moments Urdangarin ja declara davant el jutge i en presència dels nombrosos advocats del cas.

stats