Societat 27/03/2012

El jove atacat per un grup feixista a Manresa: "Estic segur que van deixar de picar-me perquè em van donar per mort"

En una entrevista al 'Regió 7', el noi de 16 anys dóna gràcies que ho pot explicar. Els Mossos encara no han detingut cap dels agressors. El van atacar amb barres de ferro

Ara
1 min

ManresaEn una entrevista al diari 'Regió 7', el jove de 16 anys atacat per un grup feixista a Manresa assegura que no té cap dubte que l'objectiu dels seus agressors era "matar-lo". Albert M.G. diu que pot "donar gràcies" que ho pot explicar: "Estic segur que van deixar de picar-me perquè em van donar per mort. Jo mateix ho pensava, des de terra: 'Per l'aspecte que dec tenir, per força han de creure que ja sóc mort'".

El fets van tenir lloc el passat divendres 23 de març a les portes de la sala de concerts Stroika de Manresa, on actuaven dues bandes antifeixistes. Els incidents es van produir dues hores abans de l'inici del concert, quan un grup de persones armades amb barres de ferro van atacar els joves. Els Mossos d'Esquadra encara no han detingut cap dels agressors i treballen amb la descripció, que encaixa amb la de grups d'ultradreta.

stats