Societat 04/09/2012

Dos nens morts i tres ferits lleus en un accident entre un camió i dos turismes a l'AP-7

A més de les dues víctimes mortals, hi ha tres ferits lleus, un dels quals també és un nen

Agències
1 min
Dos dels vehicles sinistrats aquest dimarts a l'AP-7, al seu pas per Sant Cugat del Vallès / JORDI PUJOLAR / ACN

Sant Cugat del VallèsDos menors han mort aquest dimarts a resultes d'un accident entre un turisme i un camió a l'AP-7 a l'altura de Sant Cugat. Un dels nens ha mort poc després del sinistre, que ha tingut lloc als volts de tres quarts de tres de la tarda, i l'altre ha perdut la vida després de ser traslladat en estat crític a l'hospital de Sant Pau. A més, hi ha dos ferits lleus, un dels quals també és un nen i un altre d'ells és una dona de més de 70 anys. Aquests dos ferits han estat traslladats a l'hospital Parc Taulí de Sabadell.

D'altra banda, hi ha hagut un tercer ferit lleu que ha rebut atenció mèdica al mateix lloc de l'accident. Per causes que encara s'estan investigant, un camió tractor i un turisme han col·lidit per encalç. Un altre turisme s'ha aturat al lloc dels fets. Si bé en un primer moment s'ha informat que també estava accidentat, finalment el Servei Català de Trànsit ha precisat que no s'ha vist implicat en l'accident.

Dues de les víctimes són dos dels ocupants dels seients del darrere d'un dels turismes, que havien quedat atrapats i que han pogut ser excarcerats gràcies a la tasca dels Bombers.

L'accident ha tingut lloc al quilòmetre 154 en sentit sud, ha obligat a tallar dos carrils i ha causat cues de fins a vuit quilòmetres a l'AP-7 i de fins a sis quilòmetres a la B-30. Quan faltaven deu minuts per les sis de la tarda, la calçada ha quedat reoberta.

Fins al lloc del sinistre s'hi han desplaçat vuit dotacions de Bombers, cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i quatre ambulàncies.

stats