SUCCESSOS
Societat 29/11/2010

Presó provisional per a la dona que va ofegar el seu fill a Menorca

La dona ha reconegut que el va ofegar a la banyera a la primavera del 2008 i que va posar el cos en una maleta. El jutge ha dacordat aquesta tarda el seu ingrés provisional a presó sense fiança

Carles Arbolí
1 min

MaóLa mare del nen de 9 anys que la setmana passada va aparèixer mort a l'interior d'una maleta a Maó (Menorca) ha passat aquest matí a disposició judicial després d'haver reconegut davant la policia que, a la primavera del 2008, va ofegar el seu fill a la banyera de casa seva. A la mateixa declaració, la dona, Mònica J.F., hauria explicat que va posar el cadàver a l'interior d'una maleta, juntament amb uns llapis de colors, un còmic i peces de roba, i l'hauria llençat en uns terrenys molt poc transitats de Binidalí, a la costa sud de Maó.

En un primer moment, la dona va negar l'homicidi del menor i assegurava que el va trobar mort i que el va amagar per por. Tot i això, la Policia Nacional no s'ha cregut mai aquesta versió, ja que quan el nen va desaparèixer la mare explicava que el nen havia marxat a Galícia, on viuen els pares de la detinguda. La policia, que va detenir la dona divendres passat, l'acusa d'un presumpte delicte d'assassinat.

stats