SOCIETAT
Societat 26/03/2012

La cara més perversa de la prostitució

La meitat de les noies menors d'edat alliberades per la policia de la prostitució a Catalunya havien estat venudes per les seves famílies

Anna Punsí
1 min
LA CARA MÉS PERVERSA DE LA PROSTITUCIÓ
 Una adolescent es maquilla en una habituació d'un prostíbul de Tangail, al nord-est de Bangla Desh. De la crua realitat  de la prostitució infantil també en trobem exemples a Catalunya. La policia ha rescatat des del 2006 més de 30 menors obligades a prostituir-se. Més de la meitat d'aquestes operacions s'han fet en els últims dos anys.

BarcelonaEntre la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional han rescatat des del 2006 més de 30 menors obligades a exercir la prostitució a Catalunya, més de la meitat en els últims dos anys. La majoria són romaneses, però també hi ha adolescents lituanes, búlgares, nigerianes, marroquines i xineses. La Ileana –nom fictici–, alliberada dels seus proxenetes per la policia el juny del 2010, relata les barbaritats a les quals la van sotmetre les persones que la retenien. "Em va violar en cinc ocasions després de fer-me mirar pel·lícules porno", explica aquesta adolescent romanesa –farà 18 anys al juliol–, que explicava el seu calvari a l'Audiència de Barcelona fa pocs dies. En almenys la meitat dels casos de nenes alliberades per la policia, les famílies de les menors havien participat en l'operació de compravenda amb els proxenetes.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM

stats