Societat 31/03/2012

El pot més alt en la història de la loteria té tres guanyadors

S'hauran de repartir el premi de 640 milions de dòlars (480 milions d'euros)

Agències
1 min

WashingtonAlmenys tres persones han guanyat la grossa de 640 milions (480 milions d'euros), la més gran que s'ha repartit mai amb la loteria. Els afortunats obtindran una pluja de milions a canvi d'un euro, que es el que van pagar a Mega Millions, segons ha informat aquest dissabte la mateixa empresa de loteries. Els guanyadors són tres persones, una de Kansas, una altra d'Illinois i una de Maryland.

El director de la loteria Mega Millions, Stephen Martino, va declarar ahir al canal de televisió ABC que només hi havia un guanyador, però avui s'ha sabut que finalment són tres.

Als Estats Units s'ha viscut una vertadera febre lotera aquests últims dies, un fenomen desconegut però justificat per l'atractiu premi. Per aconseguir aquesta xifra rècord de premi es van fer més de mil milions d'apostes. L'últim gran pot el va recollir el març del 2007 un camioner de l'estat de Geòrgia que va compartir els 390 milions de dòlars del pot amb un segon desconegut. Dos anys abans, a l'octubre, un petit empresari d'Oregon va aconseguir 340 milions de dòlars de la loteria Powerball.

stats