LA MÉTEO
Societat 02/07/2011

Cap de setmana més variable i xafogós

Dissabte tindrem més núvols amb algun plugim al sud que faran la guitza als banyistes i diumenge cauran ruixats a l’interior

Barcelona
1 min

Laura Ventolà AurichAquest cap de setmana començarà amb més núvols que clarianes, sobretot en punts de les comarques de Tarragona i de l’Ebre que seran força compactes i que fins i tot deixaran algunes pluges que podrien durar fins a mig matí i que ja s’han començat a donar a primera hora en alguns punts del tarragonès.

Aquells que vulgueu anar a la platja aquests núvols us molestaran bastant i en tot cas trobareu més sol a les comarques de Girona. A la tarda creixeran nuvolades sobretot en punts de muntanya que podrien deixar algun ruixat. Les temperatures seran una mica més altes que les d’ahir i en punts de la costa la xafogor serà marcada.

Diumenge tindrem un petit canvi de temps amb més núvols prims que aniran arribant i augmentaran amb el pas de les hores descarregant alguna tempesta ja de cara a la tarda en punts de la Catalunya Central, àrea de Ponent, interior de Girona i Pirineu. A la costa fins a mig matí hi haurà força núvols baixos que s’aniran trencant i que podrien donar algunes estones de sol a la tarda.

Dilluns encara serà força inestable amb més núvols, algun ruixat i temperatures que baixaran una mica respecte al cap de setmana i a partir de dimarts s’imposaria un temps més estable, amb més sol però amb temperatures que costarà que es recuperin i que seran molt suaus per ser el mes de juliol.

Trobareu la previsió per al vostre municipi actualitzada amb els mapes d’avui a www.ara.cat/meteo.

stats