Societat 24/02/2012

El Govern dicta serveis mínims d'un màxim del 65% en previsió de la vaga de bus i metro durant el Mobile World Congress

El departament d'Empresa i Ocupació ha ordenat serveis mínims de bus i metro per la vaga de transport públic de la setmana que ve a Barcelona a l'espera que es confirmi el resultat de les negociacions obertes amb la mediació de Relacions Laborals. En cas que el metro no s'uneixi a la vaga, tal com pot acabar de confirmar la consulta interna, els serveis mínims serien del 50%

Acn
1 min

BarcelonaTot i que encara no se sap segur si la vaga serà seguida pels treballadors del metro o només pels d'autobús, la Generalitat ha tingut en compte els dos escenaris. Si hi ha vaga dels dos mitjans de transport, els serveis mínims seran del 65% en hora punta, de 6.30 a 9.30 hores i de 17 a 20 hores, i un 30% la resta del dia. Si només hi ha vaga d'un dels dos mitjans de transport, els serveis mínims es reduirien al 50% de 6.30 a 9.30 hores del matí i un 20% la resta del dia.

Durant els dies de vaga, del dilluns 27 de febrer fins al dijous 1 de març, coincidint amb el Mobile World Congress, hi haurà un mínim d'un Bus de Barri per cada línia durant tot el dia.

stats